Eksistentiel Coaching

Eksistentiel Coaching, er en undersøgende samtale, hvor vi skaber grundlag for samarbejdet. Undersøger og identificerer dine livsmål, meninger og formål, som skaber din livskraft. Fokuserer på dit engagement og interesse, der skaber flow i dit liv.

Dine værdier, indstillinger og dine indre- og ydre resurser vil du blive klogere på og dermed kende dig selv bedre. For fremtiden skabes af den, som ser den. Viljen kan trænes som en muskel og motivation er nøglen til forandring. Opdagelsen af dit størst fremtidige potentiale skaber drivkraft.

Eksistentiel coaching har fokus på dig. Hvad der er vigtigt for dig, så du kan leve et meningsfuldt liv, med kærlighed, ærlighed og loyalitet til dig selv og de mennesker som er omkring dig.

Der vil være valg, som skal tages og derfor et ansvar, du er ansvarlig for. Som eksistentiel coach, tror jeg på du har de resurser der skal til. Du har altid friheden til at vælge og ikke at vælge, som egentlig også er et valg. For du ejer din livsverden og har dermed svarene.

Samtale er på 60 minutter.

Pris 350kr.

Studiepris: 175kr.